De CBN in een nieuw jasje

Nieuws

De Commissie voor Boekhoudkundige Normen frist haar visuele identiteit op. De Commissie heeft daarvoor haar website en de bijhorende features, net zoals haar logo, grondig herzien. Het vernieuwde logo staat voor actie en efficiëntie. De vier tekens richten allemaal naar hetzelfde doel: de goede ontwikkeling en het juist toepassen van de boekhoudkundige leer.

De website is voortaan uitgerust met een gebruiksvriendelijke interface. Op de startpagina springt het laatste nieuws meteen in het oog. De adviezen kunnen snel worden teruggevonden in de kader aan de rechterkant van de pagina. Ook de vormgeving van de adviezen is er op vooruit gegaan: ze zijn beter leesbaar en makkelijker te raadplegen. Ze kunnen zonder problemen zowel op de site gelezen als afgedrukt worden. Ook kan er op een efficiëntere manier met sleutelwoorden gezocht worden naar adviezen.

De website beschikt eveneens over het nieuwe item “Kalender”, waar u de data van de plenaire vergaderingen en evenementen van de CBN kan terugvinden. “FAQ” behandelt dan weer de antwoorden op de meest gestelde, algemene vragen. Het item “Wetgeving” bevat de grootste troef van de nieuwe website: het bevat uittreksels uit de wetgeving betreffende het fungerende boekhoud- en jaarrekeningenrecht enerzijds en de oprichting, bevoegdheid en werking van de Commissie anderzijds. Dankzij de inhoudsopgave aan de rechterkant is het gewenste artikel snel beschikbaar. Het betreft gecoördineerde teksten die bij wijzigingen steeds zullen bijgewerkt worden. De datum waarop de tekst voor het laatst gewijzigd werd, is te vinden boven de inhoudsopgave.

Wij hopen u op die manier op een efficiënte en gebruiksvriendelijke manier van de nodige informatie te voorzien. Mocht u evenwel bijkomende suggesties hebben, dan vernemen wij dat graag.

Deze website werd ontworpen door Dazzle : www.dazzle.be.